5. juuli 2011

Mustikamuffinid

Mustikamuffinid on ühed mu lemmikud (peale šokolaadimuffineid, mis mul paraku endal küll siiani pole ideaalselt õnnestunud ja mida seetõttu naudin siiani kohvikutes). Eriti head saavad nad siis, kui lisada hapukoort.

2 muna
1,5 dl suhkrut
100 g võid
1 dl hapukoort
3 dl nisujahu
1 tl vanillisuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
2 dl mustikaid


  1. Vahusta toasoe või ja suhkur
  2. Lisa ükshaaval munad.
  3. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja vanillisuhkur.
  4. Lisa jahusegu muna-või vahule.
  5. Lõpuks lisa hapukoor ja mustikad.
  6. Jaga tainas vormidesse ja küpseta 200 kraadi juures u 15 minutit või kuni tikuga katsudes tundub küps.

Kommentaare ei ole: